Fotboll

Södra chockade Smålandsstenar

Fotboll Värnamo södra som låg strax över nerflyttningssträcket tog ledningen i 26:e minuten efter att matchen hade stått och vägt åt båda hållen. De fortsatte därefter att göra mål i båda första och andra halvlek tills de hade utökat ledningen till 4-0 mot Smålandsstenar som är ett lag som är med och krigar i toppen av serien. Visserligen släppte de in ett mål i slutet men svarade direkt genom att de själva gjorde ett mål några minuter efter. Södra vann därmed matchen med 5-1, (2-0). Uppdaterad.

— Det kändes betydligt lättare idag än de sista matcherna. Jag är otroligt nöjd över grabbarna, alla spelar fantastiskt bra idag och jobbar kopiöst mycket för varandra, en riktig laginsats, säger tränaren Patrick Schellhas.

Målen gjordes av Aldin Veladzic, Johan Gunnarsson (3) och Carl Rydholm.

— Det är verkligen svårt att höja någon när alla spelare gör det så pass bra och det verkligen är en laginsats från målvakt ända till forward idag. Visserligen kan man nämna Johan Gunnarsson som gör tre mål men jag är stolt över alla idag och de ska verkligen vara nöjda över sig själva, fortsätter Schellhas.

— Jag är riktigt, riktigt nöjd, avslutar Schellhas.

 

Text : Linn Törnberg 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *