Fotboll

Södra tappade poäng mot Bosna

Fotboll Värnamo Södra som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket stred idag mot Bosna som ligger precis under. En match som började med att Bosna gjorde ett tidigt mål och sedan genomsyrades matchen av många gula kort tills en spelare i Bosna lyckades få två gula och därmed utvisad från plan. Trots att motståndarna var en man mindre på plan så lyckades inte Södra få in bollen i mål och matchen slutade i förlust med 0-1. Uppdaterad.

— Jag vet inte vad jag ska tycka idag, jag känner mig helt tom, säger tränaren Patrick Schellhas.

–De gör mål tidigt när vi inte lyckas få bort bollen och de har några skickliga spelare och därefter står det 0-1. Sedan får de en utvisning strax innan paus men trots att vi är en mer så är vi rejält ineffektiva och kan vi inte göra mål.

— De spelar halvtuff fotboll och ibland lite fult genom att dra i tröjärmar och såklart stör de lite men det är inget vi kan skylla på.

— Isac Thuresson i målet gör ett par bra räddningar men annars är det svårt att höja någon när vi är en man mer i 50 minuter och ändå slutar matchen i förlust med ett mål, avslutar Schellhas.

 

Text : Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *