Fotboll

Tränarduon slutar hos WIK

Fotboll Waggeryds IK kommer att få ny tränare till sitt A-lag i fotboll eftersom radarparet Roger Andersson och Anders Forsman tackar för sig.

Roger Andersson och Anders Forsman lämnar nu tränarskapet.

– Jag känner att jag inte har rätta gnistan, säger Roger som varit engagerad i A-laget i sju år.
Först var han tränaren fyra år, sedan hjälpte han till med lite av varje år 2016 då Torbjörn Isaksson var tränare och sedan tog han tillsammans med Anders Forsman över tränarskapet.

– Nu ska jag tänka på att lägga energi på min egen träning säger Roger som man tycker kanske inte borde det då han har fullt med energi på jobbet, Elbyrån, där han är delägare.
Men skämt åsido, man måste tänka lite på sitt eget välbefinnande och att ha den rätta motivationen.

Anders Forsman har liknande tankar och tar åtminstone ett års uppehåll. Men känner vi Anders rätt så är han snart med igen nånstans för fotboll är lite av hans liv. I många år var han ledare Klevshults SK där för övrigt hustrun är ordförande.

Anders har sina två gubbar Edwin och Viktor som spelare WIK och Roger har motsvarande med Sebastian och William. De lär nog fortsätta även utan att ha papporna med.

Annars är det nog risk att en del av de äldre spelarna slutar i division-4-klubb. Joel Storck och Simon Lemke var inte med i slutet och det känns kanske osäkert med Mikael Pettersson och något till.
Det finns dock flera spelare underifrån.

Vem som ska var tränare är inte klart men rekryterar WIK inom klubben så är Thomas Johansson ett hett namn.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *