Två mål av Victor Andersson för IFK U 21

Fotboll Victor Andersson var ett utropstecken när IFK Värnamo U 21 vann över Kalmar FF med 4–2 (3–2).

Victor Andersson svarade för två mål. Arkivbild

Victor kom till IFK Värnamo från division två till den här säsongen men har ännu inte tagit en plats i det allsvenska laget IFK Värnamo.
I dag svarade han för både 1–0 och 2–0 mot Kalmar FF U 21 men tvingades utgå på grund av skada redan efter 25 minuter.
Kalmar reducerade därpå och det gjorde laget även vid hemmaledning 3–1. Mer aller mindre avgörande 4–2 kom efter en timmes spel.
Övriga målskyttar var Jesper Dickman och Moonga Simba,

Nye målvakten Jonathan Rasheed behövde inte göra många ingripande och på målen som Kalmar gjorde var han chanslös.

Återvändaren Bernardo Vilar gjorde enligt tränaren Tony Johansson en helt okej insats de 60 minuter han fick spel.

Bäst i IFK var ändå Charlie Vindehall som sin jobbade stenhårt sin vana trogen.

Kalmar hade ett ungt lag och man kämpade bra mot ett ganska överlägset IFK Värnamo.
– En fullt rättvis seger för oss men den kunde ha blivit större efter bland annat ett par ribbträffar, säger Tony Johansson.

Det här var IFK:s blott andra seger i serien för U 21. Kalmar väntar fortfarande på en seger.  Nästa match för IFK är borta mot Mjällby den 9 augusti.

IFK:s laguppställning