Fotboll

Uppgifter: Oscar aktuell för Stockholmsklubb

Fotboll Oscar Johansson Schellhas som lämnar IFK Värnamo kan vara på väg att följa sin tränare Kim Hellberg till Stockholm. Enligt Expressens uppgifter jobbar en Stockholmsklubb just nu hårt för att knyta till sig den Gnosjö-fostrade spelaren.

Oscar Johansson Schellhas som lämnar IFK Värnamo kan vara på väg att följa sin tränare Kim Hellberg till Stockholm. Arkivbild: Jim Carlsson

Oscar Johansson har haft ett par succésäsonger bakom sig i IFK Värnamo. Där har mittfältaren varit en av allsvenskans bästa spelare under Kim Hellbergs ledning. Kontraktet med Värnamo löpte ut vid årsskiftet och på söndagskvällen stod det helt klart att det inte blir en fortsättning för honom på Finnvedssvallen.

– Jag vill tacka IFK Värnamo för tre fantastiska säsonger. Vi har år för år gjort historiska resultat med klubben. Jag har växt otroligt mycket tillsammans med IFK under denna tid både som person och spelare. För detta vill jag verkligen tacka alla ledare, spelare, supportrar samt alla runtomkring IFK Värnamo. Jag önskar er ett stort lycka till!

Kan följa med Hellberg

Under vintern har 28-åringen ryktats vara på väg till IF Elfsborg och han har även haft ett par utländska alternativ att ta ställning till. Nu kan han bli kvar i Sverige.

Enligt initierade uppgifter till Expressen jobbar Hammarby hårt på att värva in Oscar Johansson Schellhas. Ambitionen är att ha honom på plats till Bajens träningsläger i Marbella.

Till P4 Jönköping säger Johansson Schellhas att han lämnar Värnamo för att prova på något nytt.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *