Fotboll

Värnamo Södra fick äntligen sina poäng

Fotboll Efter en knapp förlust i slutminuterna i seriepremiären så kunde man i dagens match plocka hem tre poäng mot Vrigstad. Uppdaterad.

Matchen slutade i en vinst med 3–1, (1–1).

–Matchen kändes riktigt bra, säger tränaren Christian Carlsson.

– Jag var lite orolig för jag vet ju att Vrigstad är starka och fysiska. Dessutom hörde jag att de hade plockat in nyförvärv även utomlands som då brukar ha lite högre kvalité men vi satte tonen redan från start genom att vara aggressiva i pressen och inte ge dem så mycket tid.

– Vi fortsatte helt enkelt där vi slutade i matchen mot Smålandsstenar så det kändes väldigt bra. Visserligen har de en period efter att vi har gjort mål när de gör en förändring och det tar en stund innan vi anpassar oss men det löste sig. I andra halvlek var det sedan återigen vi som styrde spelet och hade koll på dem.

Carlsson vill lyfta fram alla i laget för en fantastisk match men lite extra till Anel Mehmedbegovic och Arnel Dugonjic i backlinjen och Carl Rydaholm och Dino Okic på mittfältet.
– Hela bänken kommer in och Isak Turesson i målet gör dessutom en avgörande räddning när vi leder med 2–1 och försöker stänga ner matchen, avslutar Carlsson.

Nästa match spelas mot Markaryd på tisdag i Smålandscupen.

 

Text: Linn Törnberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *