Fotboll

Värnamo Södra gör en stabil insats

Fotboll Värnamo södra inleder med två tidiga mål i första halvlek och även om Taberg får reducera så stänger Värnamo södra matchen i slutminuterna och vinner med 3-1, (2-1). Uppdaterad.

— Det var en helt okej match ändå, säger tränaren Christian Carlsson.

— Grabbarna var taggade från början men sedan blev uppvärmningen lite sådär och början av matchen lite likadan med mycket böljande spel men sedan får vi tag på det. Vi spelar som vi vill, rullar bollen, bygger spelet, värderar lägen och äger första halvleken. De får inte riktigt grepp på oss och vi har massa chanser men gör inte mål.

— I andra halvlek så vet jag inte riktigt vad som händer. Visst vi spelade Smålandscupen för någon dag sedan men vi har bredd trupp, är bra tränade och det är inte fysiken det är fel på utan i stället blir vi lite för bekväma. Vi hamnar i deras tempo och de lyckas få lite press på oss, kommer till några avslut men vi reder ju ut det i slutet och får koll på det igen under de tio sista minuterna.

Målen gjordes av Antony Marjanovic, Aldin Veladzic och David Lindell.

— Vi skulle ha dödat matchen i första halvlek, fortsätter Carlsson.

— Jag vill berömma samtliga grabbar för dagens laginsats men Antony Marjanovic och Anel Mehmedbegovic förtjänar lite extra beröm så som de tar defensiven och stänger ytor i dagens match.

— Vi hade en otroligt bra domare idag, Mikael Eriksson och hans domarteam som man märker har dömt högre nivåer. Han släpper mycket närkamper med axel mot axel som vi inte riktigt är vana vid och sätter en mycket bra nivå på dagens match, det var väldigt kul, avslutar Carlsson.

Nästa match spelas mot Bankeryd på fredag.

 

Text: Linn Törnberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *