Fotboll

Västboås ångar på – obesegrade och nollade Agunnaryds

Fotboll Det ser lovande ut för Västboås. Laget klev av med nya poäng på kontot efter vinst på bortaplan 2–0, där halvtidsresultatet var 0–0.

Det blev lite ändring inledningsvis för serieledarna Västboås när man mötte Agunnaryds. Lucas Eriksson klev av skadad och Axel Hallberg fick ersätt honom.

– Han klev av med smärta i baksida lår och får undersöka sig. Han blir nog borta ett tag, säger Mikael Svensson, tränare Västboås om Erikssons skada.

Skadan på Eriksson spelade ingen roll. Västboås var fast vid att nollan i antalet förluster denna säsongen skulle vara intakt.

Efter en mållös första halvlek, lyckades serieledarna få in första målet efter nästan timmen spelad, August Gunnarsson var målskytten. Tio minuter senare kom även 2–0, där Anton Svenningsson skrev in sig i målprotokollet för Västboåsgänget, som blev matchens sista fullträff.

– Vi drar ett streck över första halvlek. I andra gör vi det bra och jättenöjd med tre poäng, summerar Svensson om matchen och passar på att ge extra plus till spelare.
– Ja absolut, då ska Anton Svenningsson och Abdou Darboe få det. De gör fantastiska insatser.

Några ord man hade tagit upp inför dagens match som laget även tar med sig framöver va ödmjukhet och noggrannhet.
– Det är just detta vi har pratat om, ödmjukhet och noggrannhet. Men vi ska ta med oss att vi måste göra rätt i varje match. Gör vi inte detta så kommer förlusten. Och vi ska gnugga vidare på flera detaljer under träningarna till kommande match, avslutar Svensson.

 

Kenneth Andersson

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *