Västboås fortsatt utan förlust

Fotboll Två obesegrade lag möttes i dag när Västboås tog emot Torpa i fotbollsfemman och det blev delad pott, 3–3.

Torpa tog ledningen men i minut 24 kvitterade Västboås genom Jonatan Eriksson. 2–1 kom precis före pausvilan genom August Gunnarsson. 2–2 kom i minut 51 men i minut 76 kom 3–2 efter frispark från Sebastian Nyström. Torpa reste sig än en gång och 3–3 kom i minut 84. Hemmalaget hade sedan ett skott i ribban plus en annan jättechans att avgöra.

– Det var två tungviktare i serien som möttes och hela vårt lag får plus, säger hemmatränaren Mikael Svensson.

Han noterar att Torpa var det vassaste motståndet så här långt in i serien. 3–3 speglar ganska väl matchen även om laget från Ås hade de bästa och flesta målchanserna i matchen,

Extra plus till Felix Alsteiner. I övrigt var det mycket jämnt.

I serien är Västboås fortfarande i topp och Torpa tvåa, två poäng efter.

Nästa match för Västboås är mot Guddarp på bortaplan, på en ganska liten plan och ofta med stora hemmaspelare.