Fotboll

Västboås segertåg stannade idag

Fotboll Idag kämpade Västboås mot ett starkt Guddarp. Tyvärr förlorade Västboås matchen med 3 - 4. Laget hade innan i serien fyra vunna matcher i rad.

Det blev en målrik tillställning när Västboås tog emot ett starkt Guddarp. Guddarp tog ledningen två gånger men Västboås gjorde en snabb replik båda gångerna. Det tog bara två minuter båda gångerna. Detta innebär att Västboås segertåg nu har ankommit till perrongen och inte rullar vidare efter deras fyra raka vinster. Tränare Björn Barkman är inte jättebesviken efter matchen.

Idag kämpade ni för tre poäng mot ett starkt Guddarp. Vad tar ni med er från denna matchen?

– Vi har inget att spela för mer i serien men ändå kämpar vi och spelar rolig fotboll genom hela matchen. Idag var det en rolig match för alla inblandade, publik och spelare.

Jag upplever ni inte viker ner er någon gång i matchen utan fortsätter kämpa. Håller ni med?

– Absolut. Det är en riktigt jämn match vi spelar här idag. Grabbarna spelar målinriktad med en bra attityd och vilja. Vi viker inte ner oss i matchen och fortsätter kämpa. Denna matchen hade vi lika gärna kunnat vinna.

Finns det någon eller något du vill höja efter dagens match?

– Rainer som hoppar in i mål. Tar sitt ansvar för klubben när vi har två målvakter borta. Han gör en bra och viktigt insats  här idag. Rainer förtjänar att hyllas.

Ni har verkligen växlat upp nu mot slutet av säsongen med vinst de 4 senaste matcherna. Vad har ni ändrat på?

– Jag skulle inte säga att vi ändrat på något. Det är mer att vi har mer flyt och utdelning på våra lägen. Något som vi hade oflyt med i våras

Västboås Målskyttar

Minut 22 (1) – 1 Abdou Darboe

Minut 36 (2) – 2 Filip Albertsson

Minut 78 (3) – 4 August Gunnarson

Nästa match för Västboås är borta mot Torpa IF lördag den 17 sep 2022, 16:00

Linus Davidsson

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *