Västboås vann igen – Gunnarsson gjorde hattrick

Fotboll Västboås är fortsatt obesegrade i division 5-fotbollen. På torsdagskvällen slogs Liatorp/Eneryda tillbaka med 4 - 1. – Det rullar på, konstaterar tränaren Mikael Svensson efter matchen.

Redan efter en halvtimmes spel hade Västboås 3 – 0 på tavlan och den notoriske målskytten August Gunnarsson hade gjort två av målen.
– De var absolut inte dåliga, men vi gjorde en riktigt bra halvlek, berättar Mikael Svensson.

Liatorp/Eneryda skulle reducera innan halvtidsvilan och 3 – 1 stod sig ett bra tag. Men i den 84:e minuten skickade August Gunnarsson in sitt tredje mål för matchen och fullbordade därmed sitt hattrick.

Tränaren delar en tanke om att det kanske omedvetet blev så att laget slog vakt om ledningen i den andra halvleken.
– Vi är människor och det är inte bara att trycka på en knapp och köra. Har man 3 – 1 så kanske man slår vakt om det resultatet. Men om du frågar mig så var 4 – 1 rättvisa siffror.

Mikael Svensson ger beröm till tremålsskytten Gunnarsson, Abdou Darboe och målvakten Victor Lidh.
– Men hela laget ska ha beröm. Man vinner och förlorar som ett lag.

Förutom August Gunnarsson blev även Felix Carlsson målskytt i matchen.