Waggeryd förlorar mot Torpa

Fotboll Waggeryd fick en tuff start när Torpa gjorde mål i 3:dje minuten och 15:onde minuten. Efter halvtid reducerade Waggeryd men lyckades inte fortsätta sätta in bollen i målet utan matchen slutade i förlust med 1-3, (0-2). - Det är våran match men utan mål vinner man inte, kommenterar tränare Mathias Johansson. Uppdaterad.

Waggeryd lyckades idag bara göra ett mål trots spelövertaget stora delar av matchen. Målet gjordes av Cecilia Råvik.

— De gör mål på kontringar och vi sätter inte våra klara målchanser, det är våran match men utan mål vinner man inte, säger tränare Mathias Johansson.

Johansson vill dock ge extra beröm till den unga målvakten Wilda Delbert Rumin, som endast är 13 år och även till lagkaptenen Julia Gustavsson som styrde och ställde i backlinjen.

— Det blir att träna på det lilla sista, avslutar Johansson.

Waggeryd ligger nu kvar på tre poäng i serien medan Torpa har sex poäng.

Text : Linn Törnberg