Fotboll

Waggeryds damer tappade poäng mot Torpa

Fotboll Waggeryd gjorde mål efter en minut men drog på sig ett rött kort efter tio minuter. Trots en mindre spelare tog de ledning med 4-0 i första halvlek, sedan kvitterade Torpa till 4-4 i andra halvlek. Spänningen slutade inte där utan Waggeryd gjorde mål i 83:e minuten men Torpa kvitterade i 86:e minuten vilket gjorde att matchen slutade 5-5, (4-0) och båda lagen fick med sig ett poäng hem. Uppdaterad.

— Vi är jättebesvikna. Vi spelar med en färre spelare i 80 minuter och höll i spelet totalt men spelar ändå lika i slutändan, vilket är en stor besvikelse, säger Mathias Johansson.

Målen gjordes av Astrid Berg (3) ä, Edona Demaj och Therése Edberg.

— Vi tröttnar lite på slutet och de lyckas sätta de chanserna dem får medans vi hade ett tiotal chanser till sett över hela matchen, fortsätter Johansson.

Han vill verkligen berömma alla tjejerna idag som kämpade och spelade jätteduktigt men ett litet extra plus i kanten till Astrid Berg som gör tre mål, Julia Gustavsson som får gå ner och spela mittback men gör det mycket bra. Sedan även Edona Demaj samt Elsa Åkerhag som gör det lite extra bra idag på plan.

— Vi kämpade i värmen med en mindre och 5-5 är inget resultat vi är nöjda med nu precis efter matchen, imon kanske vi kan se det från en annan synvinkel men just nu känns det vara surt, avslutar Johanson.

Text : Linn Törnberg 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *