Fotboll

WIK:s match avbröts efter 80 minuter

Fotboll WIK:s match blev uppskjuten två timmar väl på plats och sedan avbruten efter 80 minuter eftersom "det blev för mörkt" och matchen slutar därmed 2-2. Uppdaterad.

När WIK:s damer kommer fram till Alvesta så får de reda på att matchen kommer flyttas till konstgräs.

– Vi hade ju inga skor med oss för att spela på konstgräs så det var ju bara att skjuta upp matchen och invänta dem. Vi väntade i två timmar innan matchen kunde dra igång, säger tränaren Mathias Johansson.

Väl i matchen så tar WIK:s damer ledningen två gånger i matchen genom först Julia Johansson och sedan Edona Demaj men likaså kvitterar Alvesta två gånger. När det sedan är tio minuter kvar så är man tvungna att avbryta eftersom det blir för mörkt.

– De gjorde ju ett mål där i slutet och man såg ju ingenting så det är ju inte konstigt. O andra sidan är det en relativt jämn match där Alvesta är väldigt fysiska, slår mycket långbollar och vi inte får igång vårat spel. Allting gick fel idag och hade det varit normala förhållanden så hade vi vunnit idag.

– Filippa Håkansson och Cicilia Råvik gör det bra i backlinjen idag och alla kämpar egentligen bra men vi kan ännu bättre än idag.

– Vi är såklart jättebesvikna och missnöjda med den poängen vi ändå får med oss. För oss känns det som om vi förlorar matchen men det är bara att bryta ihop och komma igen, avslutar Johansson.

Nästa match spelas mot Hjortsberga på söndag.

 

Text: Linn Törnberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *