WIK föll mot bottenlaget Råå

Fotboll WIK har inte förlorat en match sedan 14 augusti i division tre sydvästra. Men bottenlaget Råå blev för svårt, Waggeryd föll med 1–2 i Helsingborg.

– Nej, det här var inte vad vi hade förväntat oss. Men det finns inga dåliga lag i den här serien, suckar Thomas Johansson, tränare i WIK, som inte är nöjd med sitt lag den här gången.

Matchen började dock bra för WIK. I tionde minuten gav William Neth Waggeryd ledning med 10. I den 21:a minuten kvitterar dock Råå till 11. Hemmalaget tar sedan ledningen med 21 efter en straff i allra sista minuten av första halvlek.

I första halvlek spelar vi bra och har flera chanser utan att lyckas göra mål. I stället är det Råå som gör mål på de enda två chanser de har, säger en besviken Thomas Johansson.
Vi gör sen en riktigt dålig andra halvlek. Råå kämpade som djur. Men de var ju desperata, det här var deras sista chans att hänga kvar. Såna lag är svåra att möta, fortsätter han.
Innan dagens match såg WIK ut att ha en bra chans att hänga på lagen på seriens övre halva. Nu blir det tuffare, i nästa omgång väntar dessutom topplaget Halmia.