Fotboll

WIK vann borta i Borås – Johansson tremålsskytt

Fotboll Det blev seger med hela 4 - 2 (1 - 0) när Waggeryds IK var på besök i Borås och mötte Bergdalens IK. Jonathan Johansson gjorde tre mål. Artikeln kommer att uppdateras.

Det var en jämn första halvlek som spelades på Björkängsvallen i Borås där WIK kunde gå till pausvila med en ledning med 1 – 0.
– Vi följde vår matchplan och låg tajt, gav inga ytor och jag tycker vi har rätt bra pejl på det. säger WIK-tränaren Thomas Johansson.

I inledningen av den andra halvleken kunde WIK sätta dit tvåan, men sedan tog hemmalaget över lite mer. Men Waggeryd kunde genom en väl placerad frispark signerad Christofer Frisenette-Fich sätta dit trean.  Reduceringen skulle dock komma.
– Då blev det lite nerv i matchen igen, men vi lyckades avgöra med fem minuter kvar när vi gjorde 4 – 1, säger Thomas Johansson och fortsätter:
– En stabilt genomförd match där vi följde vår matchplan till punkt och pricka. En väldigt bra laginsats.

I den 93:e minuten kunde sedan hemmalaget återigen reducera.

Vem eller vilka vill du lyfta fram ur ditt lag?
– Jag vill lyfta fram alla, men jag kan ge ett extra plus till Zakarias Råvik som gör det fantastiskt bra idag igen som högerback. Sen dessutom, gör man tre mål så gör man det bra och är värd ett plus i kanten, säger Thomas Johansson med adress Jonathan Johansson.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *