Reducering på straff för Rockneby  [13/23]

Hörnspark direkt i mål från Astrid Berg. Därmed 4–1.  [20/23]

[21/23]

Therése Edberg klipper till och 5–1 är ett faktum  [22/23]

[23/23]

WIK hemmavann över Rockneby med 8–1.

WIK fick en fin inledning md straffmål redan efter två minuter, 2–0 efter elva och 3–0 efter tolv minuter. Gästerna reducerade på straffspark men när WIK gjorde 4–1 på en hörnspark direkt i mål från Astrid Berg kändes det avgjort.
– Jag är mycket glad och nöjd, kommenterar WIK-tränaren Bengt Carlsson.
Han trodde på att det skulle bli bra spel men inte så bra som det verkligen blev.
– Vi mötte ändå ett rutinerat lag men vi tillät inte våra motståndare att få igång sitt spel. Det kändes redan när vi hade samling klockan halv ett att tjejerna var redo och att det skulle gå bra.

Det här var 90 minuter före matchstart och själva matchens 90 minuter var närmast en WIK-press. 5–1 i halvtid var inte i underkant och slutresultatet kunde mycket väl ha blivit två siffrigt.

Tränaren vill lyfta fram alla elva spelarn – all fick spela hela matchen. Man stod över byten denna gång.

Julia Gustafsson var briljant i första halvlek och även Astrid Berg tillhörde de mer framträdande.

Närmast väntar Kristianopel på bortaplan om en vecka och sedan avslutas kvalserien mot Westbo hemma helgen därpå. Westbo vann för övrigt mot Kristianopel med 2–0 i dag.