Innebandy

Äntligen föll allt på plats för SIK

Innebandy SIK har snubblat på målsnöret många gånger under säsongen men har efter varje förlust lärt sig något och det bevisar de idag när de vänder och vinner över tabellfyran Gnosjö med 4–2, (1–1, 1–1, 2–0).

– Det var magiskt idag. Det är längesedan jag var så lyckligt, senast var väl när jag skaffade barn typ, säger tränaren Bobby Sandahl och skrattar.

Det blev mycket glädje hos både spelare, tränare och publik idag efter att SIK bjöd på en match som gav dem säsongens första tre poäng.

– Vi gör en heroisk insats allesammans. Ända från målvakt till anfallare så gör vi exakt det vi tränat på under varje minut och varje byte där ute idag. Det var ingen som slarvade som vi kan ha gjort i andra matcher utan idag syntes det på dem att de hade bestämt sig, fortsätter Bobby.

Målen gjordes av Isa Larsson, Wilma Lundgren (2) och Meja Gustavsson.

– Vårt passningsspel sitter bra och vi försöker hålla i bollen. Hade det inte varit tre matcher kvar så hade det varit en perfekt säsongsavslutning för alla bitarna föll verkligen på plats idag. Det är dock kul att vi har fler matcher att spela och de ska vi göra så bra vi kan nu när vi har fått försmak på hur otroligt skönt det känns att vinna, avslutar Bobby.

I och med dagens vinst ställer SIK till det för Gnosjö som vill vara med och tävla om uppflyttningsplatsen. Nästa match spelas på söndag mot Husqvarna som ligger placeringen under Gnosjö, sedan spelar de mot tabellettan Westervik hemma och tillsist bottenstriden mot Bankeryd. Med det konstaterat har de poängmässigt möjligheten att klättra två placeringar upp i tabellen innan serien är över.

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *