Innebandy

Åtta mål och matchstraff i SIK-matchen

Innebandy Det blev tillslut en händelserik tillställning i Skillingaryds Arena under kvällen. Skillingaryds IK dam tog emot Månsarp. Matchen slutade 4–4 (0–1, 1–3, 3–0) efter galna sista minuter.

Genrebild

Första perioden slutade med 1–0 till Månsarp efter att de gjort mål i matchens tionde matchminut.

I andra perioden släpper SIK-damerna in två snabba mål direkt i inledningen vilket gjorde att man låg under med 0–3. SIK lyckas dock få in en boll ganska direkt genom Wilma Daag-Gustafsson och man får häng på Månsarp i matchen återigen. Men efter 13′ minuter utökar Månsarp sin ledning till 4–1.

Tredje perioden blev en händelserik sådan. Det blev en period präglad av utvisningar och mål. Skillingaryd lyckas hämta upp ett underläge från 1–4 till 4–4 och ett oavgjort resultat. Målen gjordes av Ida Sonesson, Wilma Fritz och Nova Karlsson i den ordningen.

Under matchens slutskede fick en spelare i Månsarp matchstraff efter osportsligt uppträdande. SIK-tränaren Kim Andersson säger såhär om situationen och matchen:

– Tyvärr så ballade matchen ur fullständigt i slutet med heta känslor och ordväxling från både höger och vänster. Utan att gå in i det för mycket så var det en eftersläng som gjorde att det blev som det blev kort sagt, säger SIK-tränaren Kim Andersson.

– Vi jobbar hårt för varandra idag, det är synd bara att vi släpper in målen där i andra perioden men jag är glad över att vi inte viket ner oss, summerar Andersson.

Tränare Andersson är nöjd med dagens prestation som helhet, speciellt med sista perioden då man återigen visar sig vara starka vilket bådar gott för fortsättningen.

Adrian Paukovic

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *