Innebandy

Forsheda föll mot Månsarp

Innebandy Det blev en jämn första period men sedan hade Forsheda svårt att hänga med Månsarp. Hemmalaget gjorde trots allt minst ett mål i varje period men lyckades aldrig komma ifatt motståndarna i slutet och matchen slutade i förlust med 4–8 (2–2, 1–3, 1–3). Uppdaterad.

– Det var en rätt jämn match men de var lite bättre än oss på att göra mål. Sedan är vi lite orutinerade men vi är ju ett nystartat lag och har inte fått ihop samspelet riktigt än, säger tränare Jörgen Andersson.

Målen gjordes av Max Karlsson, Johannes Johansson, Rasmus Filipsson och Martin Lundh.

– Vi kan bli bättre på allt men framför allt på att föra bollen och etablera ett anfallsspel, fortsätter Andersson.

Avslutningsvis säger Andersson att hela laget kämpade på bra trots att det var lite motigt.

Text: Linn Törnberg