Innebandy

Sent mål gav utdelning

Innebandy Ett mål i slutminuten gav SIK-herrarna poäng borta mot Jönköping. Matchsiffrorna skrevs till 4–4 (1-1, 1-1, 2-2).

Första perioden var jämn. Jönköping inledde bäst och tog ledningen i den sjätte minuten, men bara minuten senare kvitterade William Tjäderborn. I den andra perioden gav Jonathan Gunnarsson SIK ledningen, men i slutminuterna kvitterade Jönköping. I den tredje perioden gick Jönköping upp i en tvåmålsledning, men SIK kom tillbaka. 7.47 in i perioden reducerade Olle Ryman på pass av Arvid Albertsson och med 34 sekunder kvar kvitterade Nils Svanström och fastställde slutresultatet till 4–4.

– Jönköping har boll i 50 av 60 minuter, men vi ligger bättre i positionerna. Vi hade totalt tio utespelare i dag och alla tio ligger tekniskt helt rätt på banan. Ett kryss räckte för att vi skulle behålla tredjeplatsen i tabellen och det lyckas vi göra, så jag är nöjd, säger SIK-tränaren Elias Heijel efter matchen.

Hur kändes den sena kvitteringen?

– Det var gött när den kom in. I bytet innan målet var Nils så arg och frustrerad så att han slängde ifrån sig klubba och glasögon, så det var otroligt skönt att det var just han som fick hänga dit det där målet.

Alla i laget får beröm för sina insatser.

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *