Innebandy

SIK dam kunde inte stoppa Ryd

Innebandy Skillingaryd fick det tufft redan från start i matchen mot Ryd. Tre insläppta och ett reduceringsmål i första perioden slutade tillslut i förlust för Skillingaryd med 2-6, (1-3, 0-1, 1-2). Uppdaterad.

— Matchen i sig var energilös och utan fart. Vi faller in i samma tempo och får lite extra energi de gånger vi gör mål men sedan gör de några enkla mål och då är vi tillbaka i samma tempo igen, säger tränaren Kim Andersson.

Andersson vill lyfta fram Ebba Bladh, lagkaptenen som försökte peppa laget med massa energi och Nova Karlsson som blev matchens lirare av motståndarlaget.

— De åkte ur ettan och har väl inte riktigt ambitionen att gå tillbaka. Det var en tuff utmaning och ingen skam i kroppen av att förlora men det är lite synd för jag ser inte att det är en noll poängare i Januari sedan när de kommer till oss, fortsätter Andersson.

Målen gjordes av Wilma Daag Gustafsson och Alma Björkbrant.

— Jag tycker vi har en fin grupp som vill mycket. Vi har hög tränings närvaro och det finns mycket hopp men man hade kunnat önska att vi får med oss bättre resultat från de första perioderna för vi hamnar ofta i underläge redan från början och då blir det svårt mentalt, avslutar Andersson.

 

Text : Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *