Innebandy

Skillingaryd plockade hem tre poäng

Innebandy Skillingaryd satte fart på bollen från start och gjorde tre mål i första perioden men släppte sedan in Hestra i matchen i andra perioden.  Uppdaterad.

Hemmalaget lyckades dock aldrig att ta ledningen utan Skillingaryd vann matchen med 7–5, (3–0, 4–3, 1–1) och kunde plocka med sig tre poäng hem.

– Det kändes bra, vi spelade inte världens snyggaste innebandy men gör det vi ska och vinner, kommenterar tränaren Elias Heijel.

– Vi hade några bortfall idag och några som gör sin första match på fem år så vi var inte riktigt synkade. Sedan tappade vi även bollen i lite fel lägen och låter de komma in i matchen, säger Heijel.

– Målmässigt så blev det väl lite oroligt när det stod och vägde vid 4–4. Den som skulle göra nästa mål skulle ju få övertaget och jag tycker vi hade en klarare chans för det läget, vilket vi även sätter och tar därmed över matchen, fortsätter Heijel.

Målen gjordes av Martin Berggren, Jonas Ragnarsson, Anton Hiljesjö, Henrik Ojala (2) och Gustav Grunditz.

Heijel menar på att det är en laginsats men att målvakten Theo Lindbäck höjer sig 300 procent i dagens match jämfört med föregående.

– Sista perioden är inte snygg men vi gör det tillsammans och vi gör det vi ska, avslutar Heijel.

Text: Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *