Innebandy

Skillingaryd spelade hem tre poäng

Innebandy Skillingaryds herrar mötte idag Westbo på bortaplan och plockade med sig tre poäng hem. Det började med en relativt jämn första halvlek men sedan kom Skillingaryd igång med målgörandet och vann med 7–3, (2–3, 4–0, 1–0). Uppdaterad.

– Det känns bra. Vi vinner mot ett lag som kommer ner från division 3 så det känns rätt gött. De är väl ände inte redigt seriefavoriter men ändå i toppen om de lyckas spela ihop sitt lag, säger Elias Heijel.

Målen gjordes av Arvid Albertsson (3), Fredrik Lundkvist, Jonas Ragnarsson (2), Jonathan Gustavsson.

– Vi är lite segstartade i första perioden men kommer igång och spelar lite rakare i andra. Vi börjar göra de här enklare målen, får ett övertag och i sista perioden jagar de efter mål medan vi bara försöker behålla ledningen, fortsätter Heijel.

– Hela laget gör såklart en kämpainsats men jag vill lyfta fram juniorerna som gjorde senior debut. Arvid Albertsson som bara är femton år gör tre mål på sin första match vilket är riktigt imponerande. Även Jonathan Gustavsson var otroligt duktig, avslutar Heijel.

Text: Linn Törnberg