Innebandy

Skillingaryd vann sista perioden men förlorade matchen

Innebandy Skillingaryd tog idag emot Husqvarna men fick inte riktigt tag på motståndarna som förde spelet stora delar av matchen. Hemmalagets första mål kom i sista perioden och sedan kom ytterligare två till men mer tid fanns det inte och matchen slutade i förlust med 3-6, (0-2, 0-2, 3-2). Uppdaterad.

– Vi gör ingen dålig match, det är det som är det tråkiga. Det är lite segt för man kan inte vara sur, vi gör en bra prestation men får inte in bollarna. Matchen i sig är rätt jämn sett över hela matchen men deras målvakt är sjukt bra idag och det är de det handlar om, säger tränaren Elias Heijel.

Målen gjordes av Jonas Ragnarsson och Joel Sandén (2).

– Hade vi fått in två mål i första perioden så hade vi varit med i matchen på ett helt annat sätt, nu blir det istället lite chansningar uppåt eftersom vi inte lyckas få in bollen vilket gör att det blir lite mer mål bakåt, avslutar Heijel.

Text: Linn Törnberg