Innebandy

8–3 blev 8–9 för Värnamo

Innebandy Det såg ljust ut för Värnamo efter att ha gjort sju mål i andra perioden men Hovmantorp visade att mål kunde de också göra och när tre perioder var spelade så stod båda lagen med åtta mål. Värnamo tappade sedan förlängningen till 8–9, (1–2, 7–2, 0–5, 0–1). Uppdaterad.

Arkivbild

–Det är trist idag, vi spelar 50 bra minuter och gör exakt det vi ska göra och spelar det spelet vi vill spela. Sedan får de in reduceringsmål och vi blir ängsliga, sjunker och vågar inte vinna, säger tränaren Henrik Rommeskog.

Målen gjordes av Martin Ingvarsson, William Strandberg, Olle Winst (2), Albin Rommeskog (2), Rasmus Hilding och Oscar Emanuelsson.

–Vi slutar att spela innebandy sista fem minuterna och det är det som straffar oss. Jag lider med grabbarna, fortsätter Rommeskog.

Rommeskog säger att hela gänget gjorde det bra. Ingen nämnd, ingen glömd och ingen ska behöva skämmas för något trots att det var begravningsstämning i omklädningsrummet efteråt.

– Vi tröstar oss med en poäng och måste få killarna att våga tro på det, avslutar Rommeskog.

Text: Linn Törnberg