Innebandy

Värnamo IK vinner efter en målrik innebandymatch

Innebandy En spännande och målrik innebandymatch ägde rum när Värnamo IK stod ansikte mot ansikte med sina motståndare Vimmerby BIK. Efter en intensiv strid på planen kunde Värnamo IK säkra segern och vinna med 12 − 10, men tränaren Edvin Fransson var trots det inte nöjd med presentationen. Uppdaterad.

Arkivbild från tidigare match

− Siffrorna visar att vi vinner med 12 − 10, men helt ärligt förtjänade vi knappt det. Vi låter motståndarlaget göra 10 mål på oss och det är alldeles för många mål och så kan det inte se ut i framtiden, säger tränaren Edvin Fransson.

Dem 12 målen för Värnamo gjordes av Gabriel Johansson (3), Lucas Bergenholtz (2), Oscar Emanuelsson (2), Jonatan Gustafsson, Alfred Ahlström,  Isac Radich/Pettersson, Martin Ingvarsson och William Strandberg.

− Jag vill även lyfta fram Oscar Emanuelsson. Han är en perfekt spelare för just såna här ( svärord ) matcher. Han går in och sköter jobbet stenhårt och spelar bara en helt fantastisk match.

− Inför kommande matcher måste vi träna på mer för 10 mål kan vi inte släppa in igen. Men man ska inte vara allt för negativ. Vi vinner ju ändå i slutändan och får med oss 3 poäng och det är det som räknas, avslutar Fransson.

Nästa match spelas borta mot Sävsjö IBK på söndag.

 

Text: Lejla Velic

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *