Innebandy

VIK chockade Karlskrona

Innebandy Värnamo IK chockstartade i damettan borta mot Karlskrona.

Tove Söderberg i match mot Karlskrona. Arkivbild

På 3,5 minuter gjorde VIK fyra mål och efter 5.33 stod det 0–4 på anslagstavlan. Matchen slutade 2–4 efter perioderna 2–4, 0–0, 0–0. Målen för Värnamo gjordes av Maja Arnetorp två samt av Elin Hallberg och Emelie Roslund.
Tack vare segern befäster Värnamo tredjeplatsen och dagens motståndare är sju poäng efter.

– Det var närmast fyra skott och fyra mål i början, men bra skott, berömmer VIK-tränaren Ola andersson.

Han tycker att det var en mycket bra innebandymatch, från båda lagen.

När hemmalaget fick fart på spelet blev det jämnt och det kunde närmast ha gått hur som helst.
– Högt tempo i hela matchen och vi mötte ett tufft och tekniskt starkt Karlskrona, noterar Ola andersson.

Emma Bäckman gjorde en ny stormatch. Arkivbild

Utvisningarna i match fördelades inte särskilt jämnt: Hemmalaget fick ingen, VIK fyra.

– Vi hade en fantastiskt bra box med Elin Mörck, Linnéa Höögs, Fanny Haglund och Signe Lindquist, berömmer tränaren.