Innebandy

VIK säkrade kontraktet – 6–0 efter en period

Innebandy Värnamo IK får även kommande säsong spela i herrtrean.

Daniel Jönsson i en tidigare match

VIK bortavann över Väckelsång med 9–7 sedan man haft 6–0 efter 20 minuter.

VIK-tränaren Deniz Nilsson har varit en hårt luttrad man. Efter lagets svaga period före jul var det nog få som trodde att laget skulle lyfta sig i kragen så som man gjort. Deniz trodde givetvis på sina killar men var ganska säker på att kontraktet först skulle avgörs i säsongen sista match. Nu är det redan ordnat med två matcher kvar att spela.
– Ingen när nog gladare än jag, säger Deniz Nilsson som är ny tränare för VIK den här säsongen.

Han fick se killarna svara för en magisk förstaperiod. Det stod 0-6 på resultattavla och hemmalaget var närmast paralyserat.

Även om Väckelsång vann resten av matchen med 7–3 kände sig VIK-spelarna aldrig riktigt hotade.

– Vi har på slutet av säsongen visar hur bra vi verkligen är och det finns en stor framtid för det här laget, inflikar tränaren som har ettårskontrakt med klubben.

I dag steg veteranen Daniel Jönsson fram. Han har haft det lite motigt poängmässigt men i dag blev det tre mål och tre målgivande framspelningar från hans klubba.
– Det kändes bra, vi gör en bra laginsats. Alla jobbar stenhårt hela matchen och det är härligt att säkra kontraktet med två matcher kvar att spela. Sen är det alltid lika kul när man får göra lite poäng också, säger Daniel Jönsson.

VIK i hemmamatchen mot Lagan

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *