Ishockey

Återkommande Allyssa frälste Värnamo

Ishockey Värnamo GIK:s damer stod för en vändning i gårdagens match mot LN 70 och kunde vinna med 6 - 3. Mycket tack vare duon Lovisa Lundström och Allyssa Dadadap.

Foto: Värnamo GIK

Allyssa Dadadap valde inför den här säsongen att spela för Karlskronas division 1-lag. Men till gårdagens match var hon tillbaka i Värnamo och verkade vara på ett synnerligen fint spelhumör. Inför den tredje perioden var Värnamo i underläge med 1 – 2.
– Jag tyckte vi var bättre överlag i matchen förutom de tio sista minuterna av den andra perioden, summerar tränaren Martin Svensson.

Det var under dessa tio minuter som bortalaget kunde göra två av sina mål i matchen. Men sedan gick Värnamo ut i den tredje perioden och gjorde fem mål på fem skott.
– Vi hade lite tur med utvisningar och fick några mål i numerära överlägen. Sedan gick vi ner på folk tio minuter in i den tredje perioden och satsade ganska hårt på att vi skulle få hål på deras målvakt.

Allyssa Dadadap hade två mål och lika många målgivande passningar i matchen. Lovisa Lundström gjorde tre mål och de två får sägas var matchens förgrundsfigurer.

 

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *