Ishockey

Bildextra: SIS föll tungt mot Gislaved

Ishockey Skillingaryd fick det kämpigt i mötet mot Gislaved på hemmaplan. Motståndarna gjorde två snabba mål innan två minuter visades på tavlan. Matchen slutade i förlust med 2–7 (1–3, 0–3, 1–1). Uppdaterad.

SIS-målvakten briljerar  [1/14]

Här kommer 6–1 för GSK och totalt kom fyra av lagets mål i numerärt överläge.  [2/14]

Mål för gästerna  [14/14]

Trots uppförsbacken i början, efter att Skillingaryd släppte in två mål så kunde SIS-publiken applådera den snabba reduceringen till 1–2 strax därefter. Kämpaglöden växte sig ännu starkare för hemmalaget och i förra mötet vann ju Skillingaryd. Idag blev det annorlunda.

Tränare Stefan Rosén menar på att det är ett slitet Skillingaryd som idag åkte ut på isen.
– Vi har många skadade och har med oss två juniorer, Ted Palm och Milton Karlsson som för övrigt gjorde det bra och vi är glada att de kunde ställa upp, säger Rosén.

Han nämner även att de tar för många utvisningar för att vara med i matchen, men att Skillingaryd lyfte sig i sista perioden och spelade 1–1.
–Det är den perioden vi tar med oss till matchen på fredag mot Olofström, avslutar Rosén.

Målen gjordes av Nils Gunnarsson och Isak Mattsson.

Text: Linn Törnberg
Bild: Per Bunnstad