Ishockey

Bildextra: VGIK gjorde tre mål på tio minuter

Ishockey Det som höll på att bli ett ordentligt nederlag för VGIK slutade plötligt i en vinst med 4–3 efter tre mål på tio minuter i tredje perioden mot jumbolaget Sölvesborg. Uppdaterad.

  [1/14]

  [2/14]

  [3/14]

  [4/14]

  [5/14]

  [6/14]

  [7/14]

  [8/14]

  [9/14]

  [10/14]

  [11/14]

  [12/14]

  [13/14]

  [14/14]

– Vi åkte runt som yra höns i första perioden, säger tränaren Alexander Eriksson.

– Nej men det får inte se ut så som det gjorde i första perioden. I princip allt saknades för vi kunde inte slå passningar, stod still och tittade på pucken och den struktur och noggrannhet som vi annars brukar ha fanns det inte ett tecken på.

– Det var otroligt jobbigt att se på men sedan började vi spela lite vettigare i andra perioden.I tredje perioden sedan får vi in ett tidigt mål som pushar oss och det märks att alla ställer in sig på att vända och vinna den här matchen.

Målen gjordes av Oscar Norell, Martin Mörck, David Good och Victor Johannesson.

– Ja sättet vi vinner idag är väl lite konstigt. Från att vara så otroligt *svordom* dåliga så vinner vi sista perioden och därmed matchen vilket är ett redigt styrkebesked från hela gruppen. Visst det är några som drar lite extra starkt men samtliga hakar på därefter och det behövs för att kunna göra en sån här vändning som lag.

– Nu efteråt känns det omtumlande men riktigt skönt med seger. Det var dessutom tre välbehövliga poäng att knipa, avslutar Eriksson.

 

Foto: Tero Hedin Väisänen
Text: Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *