Ishockey

Förlust i premiären för Rydaholm

Ishockey Lenhovda skickade in pucken i nätet redan i andra minuten. Rydaholm kvitterande några minuter senare och matchen stod länge och vägde innan Lenhovda återigen gjorde mål. Uppdaterad.

I sista perioden hängde inte Rydaholm med längre och matchen slutade i förlust med 1–4, (1–1, 0–1, 0–2).

– Det känns inte jättebra. Det var lite avslaget och vi kom inte upp i nivå, säger tränaren Daniel Jonasson.

–  De gjorde ett tidigt mål men vi kommer tillbaka och gör 1–1. Efter det känns det lite som om vi har huvudet under armen och tänker inte riktigt på vad vi ska göra och jobbar inte riktigt för varandra, fortsätter Jonasson.