Ishockey

Jakob Elv blev matchvinnare för Rydaholm

Ishockey Rydaholms SK hemmavann över Lenhovda i en spännande drabbning. Uppdaterat.

Arkivbild. Foto: Tero Hedin Väisänen

Jakob Elv gav tidigt Rydaholm ledningen och det var sedan han som blev matchvinnare genom 4––3 i förlängningen.

Efter ledningsmålet kom två mål från RSK inom13 sekunder iden 14:e minuten. Gästerna kunde ändå gå ikapp till 3–3. Det sista målet kom i spel sex mot fem med en minut kvar av ordinarie speltid. Så viktiga 4–3 kom ändå till sist och tack vare poängen i förlängningen är Rydaholm två poäng före just Lenhovda i kampen om sluspelsplatserna.

– Ett helt rättvist resultat, säger RSK-ledaren Daniel Jonasson.
Samtidigt tycker han att det var lite synd och oturligt med 3–3-målet. RSK förlorade en teckning egen zon och ett backskott tog i stolpen och sedan på hälen på RSK-målvakten in i mål.