Ishockey

”Rädd för sitt liv på plan”

Ishockey Rydaholm fick skicka tre personer till akuten efter förlusten mot Eksjö med 4–5, (0–2, 1–2, 3–1). "Det är svårt att spela hockey när man är rädd för sitt liv ute på planen", säger tränaren Daniel Jonasson. Uppdaterad.

Rydaholms gav Eksjö ett försprång på tre mål innan de tog sig in i matchen. Reduceringen började sedan i andra perioden och fortsatte i tredje perioden med mål i både numerärt underläge och överläge. Dessvärre hann man inte vända matchen och förlorade med 4–5, (0–2, 1–2, 3–1).

– Jag tycker ändå vi gör en helt okej match och skapar tio eller tolv målchanser för att kunna vinna matchen, säger tränaren Daniel Jonasson.

Målen gjordes av Filip Pettersson (2), Jesper Eriksson och Ludvig Karlsson.

– Samtidigt är det otroligt svårt att spela hockey när man är rädd för sitt liv på planen. Vi har tre spelare som fick åka in till akuten på grund av ett knä, två hjärnskakningar och ett stort jack på hakan.

Domaren håller absolut inte standard heller och jag är bara glad över att vi kommer härifrån med så många hela spelare som möjligt idag, avslutar Daniel Jonasson.

 

Text: Linn Törnberg

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *