Ishockey

Rydaholms målkalas fortsätter

Ishockey Rydaholm stängde matchen redan i andra period och gjorde sedan tre mål på fem minuter i tredje perioden. Matchen slutade i vinst med 9–1, ( 1–0, 4–0, 4–1) över jumbolaget Lund. Uppdaterad.

– Vi är inte påslagna men ändå så vinner vi med 9–1, säger tränaren Daniel Jonasson.

– Vi har överlag taskig inställning matchen igenom men sedan blir det väl lite bättre i andra och tredje perioden men tar man inte det där riktigt jobbiga att ta sig in framför kassen så blir det inte mer mål.

Målen gjordes av Lukas Musoke–Muwanga, Joel Andersson, Jesper Eriksson (2), Ludvig Karlsson, Johannes Nilsson, Johannes Lindahl, Elias Jönsson och Filip Pettersson.

– Vi hade kunnat göra dubbelt så många mål och det går inte att titta på tabellen och se att Lund ligger sist och dessutom kommer med elva utespelare utan det gäller att jobba för att vinna. Samtliga kan vara betydligt påkopplade, menar Jonasson.

– Jag vill lyfta fram Johannes Lindahl som är tillbaka i vårt lag och trycker på och har bra fart. Sedan har vi även en ny kille, Lukas Musoke–Muwanga, som är hämtad från Helsingborg och är väldigt duktig.

– Nu tar vi nya tag på fredag då vi möter Diö, avslutar Jonasson.

 

Text: Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Arkivbild

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *