Ishockey

SIS åkte på storförlust på bortaplan

Ishockey Det blev en tuff match idag för SIS på bortaplan mot IK Pantern. SIS förlorade med siffrorna 10-0 (2-0, 4-0, 4-0).

Skillingaryds IS åkte på storförlust mot IK Pantern ikväll. Man var chanslösa mot ett starkt Pantern som leder kvalserien nu före Gislaved. SIS ligger näst sist i serien med tre matcher kvar.

I första perioden hänger man med Panterns tempo någorlunda och man håller undan i 10 minuter innan Pantern gör 1-0. SIS släpper sedan in 2-0 med drygt tre och en halv minuter kvar av första perioden.

I den andra perioden blir det svårare att stå upp mot det starka motståndet och SIS släpper in fyra puckar bakåt, och när andra perioden är slut ligger man under med 6-0 inför tredje perioden.

Det blir svårt att ta sig tillbaka in i matchen igen för SIS och man släpper in ytterligare fyra puckar i sista perioden. Man förlorar tillslut med 10-0.

– Vi mötte ett fruktansvärt bra lag idag, det bästa laget vi mött i år skulle jag säga. Ska vi ha någon chans mot ett så starkt lag så krävs det att vi är fullt manskap, idag fattas fem spelare. Men hursomhelst var Pantern för starka och nu får vi ladda om batterierna tills på onsdag, säger tränare Stefan Rosén efter matchen.

Nästa match för SIS är på onsdag då man ställs emot Gislaved på hemmaplan.

Adrian Paukovic

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *