Ishockey

SIS fick det svårt mot Vita Hästen

Ishockey SIS fick återigen se sig besegrade när de denna gången mötte Vita Hästen som leder kvalserien. Matchen slutade i förlust med 1–4, (0–2, 0–1, 1–1)

– Det är ju alltid tråkigt att förlora men trots det så gör vi en bra match, säger tränaren Stefan Rosén.

SIS hade svårt att få till det där sista som krävdes för att bli mål men chanser hade de även om Vita Hästen hade desto fler.

– Vi möter ju Sveriges bästa division tre-lag och det som skiljde oss åt var väl egentligen att sätta dit pucken till slut men annars var det riktigt jämnt tycker jag.

Målet gjordes av Martin Nilsen tidigt i tredje perioden.

– Vi gör en riktigt bra laginsats. Alla tre femmor och målvakten levererar och vi skapar tillräckligt med målchanser för att vinna men Vita Hästen var numret större på den fronten.

– Det var en fantastisk inramning i kväll med två tusen personer på läktaren. Vi åkte även dit med en supporterbus från Skillingaryd och supportrarna fick jubla när vi gjorde mål, och det är vi mycket glada för.

– Även om Vita Hästen är ruskigt bra så har vi alla förutsättningar för att slå dem på hemmaplan, avslutar Rosén.

Nästa match spelas redan på söndag mot Virserum borta innan det återigen är dags för att möta Göteborg hemma och sedan avsluta med Vita Hästen på hemmaplan. Går resultaten SIS väg så har de fortfarande möjlighet att se sig segrande ur kvalserien.

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *