Ishockey

SIS faller på målsnöret

Ishockey Göteborg drar tillslut längsta strået och SIS faller tungt på hemmaplan trots att de lyckats göra sju mål. Det blir varken revansch eller uppflyttning utan matchen slutar i förlust med 7–8, (1-1, 2-4, 4-3).

Det som förra gången hade blivit 8–1 till Göteborg blev idag en mycket jämnare tillställning. Lagen följdes åt och gjorde i princip varannat mål ända in i slutskedet då det var SIS som fick kniven mot strupen – de var tvungna att vinna och Göteborg hade kvitterat.
–De kvitterade när det var en minut kvar och vi plockar ut målvakten de sista trettio sekunderna för att gå för det men då får de in ett sista mål, säger tränaren Stefan Rosén.

SIS mål gjordes av Ludvig Dahlqvist, Carl Lageskog (2), Nils Gunnarsson, Otto Sandahl, Felix Wermelin och Edwin Bohlin.
– Jag vill ge lite extra beröm till Carl Lagerskog stack ut ur mängden idag och gjorde dessutom fyra poäng.

– Det känns tråkigt att förlora när vi var så nära. Hade vi vunnit så hade vi kunnat hamna på en andraplats och fortfarande haft en chans eftersom bästa tvåan också går upp.  Nu är det match igen på fredag och de har ju redan vunnit och vi har inte längre någon chans men den ska ändå spelas av. Det hela känns bara väldigt tråkigt för grabbarna, avslutar Rosén.

 

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *