Ishockey

SIS-förlust i premiären

Ishockey Skillingaryds IS fick ingen lyckad premiär i ishockeytrean.

Guts från Norrköping vann med hela 8–3 (1–1, 7–0, 0–2).

Alexander Ekblad gav SIS ledningen i första periodens mitt men tre minuter före pausvilan kvitterade hemmalaget i spel fem mot fyra

Tidigt i andra perioden kom 2–1 och 3–1 inom en knapp minut och sedan släppte SIS in nästan allt.

I tredje perioden reducerade SIS två gånger. Alexander Ekblad och Emil Thelander var målskyttar.

SIS-tränaren Peter Johansson var inte nöjd med dagens insats:
– Tyvärr får man väl säga att det var vår målvakt Emil Karlsson som var bäst hos oss i dag, säger Peter.

Framåt hände inte så mycket och Guts vann skotten med hela 43–16 (11–6, 20–3, 12–7).

– Vi stod mest och tittade på när Guts spelade och det håller inte.

SIS hade det särskilt tunt på backsidan där man saknade flera killar.

Axel Thulin var tillbaka i laget efter ett sabbatsår och med tanke på tidigare års spel kan han bli värdefull när han tränat lite mer.

– Vi får ta med oss sista perioden som vi vann till nästa match, avrundar SIS-tränaren.

På torsdag är det hemmapremiär på Movalla när Mjölby kommer på besök.