Ishockey

SIS tappade 4–1 i toppmötet

Ishockey Skillingaryds tappade 4–1 till 4–5 i bortamötet med Lenhovda. Uppdaterat.

Det såg bra ut för SIS i denna en av flera seriefinaler där allt handlar om att vinna serien för att få kvalspela till division två.

SIS hade 2–1 efter en period och 4–1 efter två. I den tredje perioden gjorde hemmalaget mål i minuterna två, nio och femton.
Efter en mållös förlängning vann Lenhovda straffläggningen. SIS fick därmed bara en poäng med sig hem.

SIS målskyttar var Pontus Larsson 2, William Beimer och Rasmus Klint. Skotten var 34–34.

SIS-tränaren Stefan Rosén var givetvis lite nedslagen efter förlusten.
– Spelarna trodde nog att det kändes lite för säkert och när de reducerade till 2–4 blev det stressigt från vår sida, säger Stefan Rosén.

Lenhovda tog chansen och spelade bra i denna period.

Hos SIS ett extra plus till tvåmålsskytten Pontus Larsson.
– Det är bara att bryta ihop och komma igen på söndag när vi möter Frosta på Movalla.