Ishockey

SIS tappade i slutminuten

Ishockey 3–1 blev 3–4 för Skillingaryds IS i bortamötet med Motala.

Motalas segermål kom med 48 sekunder kvar av tredjeperioden. Periodsiffrorna i 4–3-matchen var 1–1, 2–2, 1–0.

Max Bergström gav SIS ledningen och efter kvittering gjorde Tobias Carlgren 2–1 och Edwin Ljungberg 3–1 efter ganska precis halvan matchen.

Hemmalaget hann både reducera och kvittera före sista pausen.

I tredje perioden var Motala klart bättre men SIS försvarade sig bra och hade flera vassa kontringar.
Matchen såg ut att gå till förlängningen men så kom segermålet för Motala med blott 48 sekunder kvar att spela.

– En bra match från vår sida trots att vi fortfarande har många spelare sjuka och skadade, säger tränaren Stefan Rosén.

SIS får mest spela av serien innan man får över till fortsättningsserien. Närmast väntar dock en match man verkligen ser framemot:
– Ja, derby hemma mot Rydaholm på fredag, säger Stefan Rosén och hoppas på många åskådare på Movalla.