Ishockey

Skillingaryds hopp ligger på sista matchen i playoffkvalet

Ishockey Det var ett revanschsuget Glimma som stod för motståndet idag. Trots det såg det länge ljust ut för Skillingaryd. Matchen slutade till sist i förlust med 5-6, (2-2, 2-3, 1-1) och det är ett besviket och förbannat SIS som nu måste ladda om inför morgondagens sista playoff-match.

Om Skillingaryd får spela sitt spel så talar allt för att man kan vinna en match som idag. Dessvärre lyckas inte pusselbitarna falla på plats för att man ska få med sig resultatet.

Det var en jämn kamp ända till slutsignal och i tredje perioden stod det 6-5 till motståndarna med endast tio minuter kvar. Tyvärr räckte det inte hela vägen. Målen gjordes av Oscar Ivansson (2) , Erik Carlsson (2) och Max Bergström.

Tränare Stefan Rosén är lika besviken som laget på dagens prestation.

— Vi spelar väldigt dåligt idag och ingenting stämmer i princip. Det är inte mycket till skärpa eller fart i spelet, säger Rosén.

Nu återstår sista playoff-matchen imorgon, återigen nere i Skåne.

— Vi kan mycket bättre än idag så det gäller att ladda om och så ska vi vinna imorgon, avslutar Rosén.