Ishockey

VGIK vänder och vinner

Ishockey VGIK ger Jonstorp ett försprång på tre mål innan de börjar vända matchen och vinner tillslut med  5–3, (0–3, 3–0, 2–0). Uppdaterad.

– Det är en match med två väldigt olika ansikten, säger tränaren Alexander Eriksson.

Målen gjordes av Manfred Träff Williams (2), Markus Pettersson, Anton Sandqvist och Anton Holmer.

– Vi har tyvärr fel inställning i första perioden och är inte alls med på banan så att Jonstorp leder rättvist med 3–0 inför andra perioden. Efter pausen så börjar vi spela som vi ska göra och både vänder och vinner så om man summerar det så gör vi en riktigt dålig period och två okej perioder.

Hade ni nöjt er med endast en vändning av matchen?
– Nej det hade vi inte för det var revansch som gällde. När vi åkte ner till dem förra mötet så förlorade vi och vi kunde inte ligga back sett över två matcher mot Jonstorp så det var både viktigt och skönt att ta tre poäng idag.

– Dessutom så sätter det oss i en bra tabellposition med tio poäng ner till lagen under och chans att göra oss redo för Alltvåan om vi kan spika in sista spiken i kistan mot Åseda på onsdag.

– Något jag vill lyfta fram är våran bra lagsammanhållning som vi bevisar att vi när vi dels vinner tajta matcher samt kan hämta underläge och vända matcher. Vilket vi även gjorde idag och det kändes otroligt bra, avslutar Eriksson.

 

Text: Linn Törnberg

 

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *