Ishockey

VGIK vinner trots ”svag insats”

Ishockey VGIK vinner över Boro/Vetlanda med 4-2 men trots det är tränaren Alexander Eriksson lite kritisk: "Vi gör en svag insats och vissa behöver steppa upp det lite". Uppdaterad.

Målen gjordes av Martin Mörck, David Good, Isac Lagander och Markus Pettersson.

– Bortsett från vår första match så är det här den sämsta hittills, säger tränaren Alexander Eriksson.

– Vi spelade bättre innan och det känns som om vi i dagens match tar ett steg tillbaka på många plan. O andra sidan har det sina förklaringar eftersom vi idag var full trupp efter en sjukdomsperiod och det då blir lite naturligt att de vill visa sig ute på isen och då kan det bli lite fel. Dessutom så har alla inte heller varit med kring all teori och eller laget fått spela ihop sig så det är inte konstigt att det är lite osammanhängande.

–Hur som helst så gör vi en svag insats. Visst vi glimmar till ibland och då är vi riktigt bra men vi behöver få ihop helheten och hålla en högre lägsta nivå.

– Alla lag kan slå alla i den här serien och vi som nykomlingar kommer att komma in med respekt men vill ändå vara med och leka med dem allra bästa. Vi vill kriga där uppe i toppen och vissa gör det bra idag men sedan har vi andra som behöver steppa upp om det ska funka, avslutar Eriksson.

 

Text: Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *