Motorsport

Dubbla framgångar för SMK Värnamo

Motorsport I helgen var flera av SMK Värnamos förare i väg och körde motocross i lagtävlingen Serie Södra Division 1 och 2.

Pressbilder: SMK Värnamo

SMK Värnamo blev totaltrea i Södra Division 1.   [1/2]

SMK Värnamo blev totaltrea i Södra Division 2.   [2/2]

På lördagen kördes den femte deltävlingen i Limhamn. I division 2 bjöd Albin Hjalmarsson, Algot Hjalmarsson och Jesper Jonsson på fina prestationer tillsammans, vilket resulterade i en fin andraplacering för dagen. I division 1 resulterade Hugo Forsgrens, Anton Sjöqvists och Carl Nydéns fina körning i en tredjeplacering för dagen.

Den sjätte och sista deltävlingen i serien kördes i Kristianstad på söndagen och det var taggade grabbar som körde division 2. Jesper Jonsson, William Almén och Albin Liljeblad körde stabilt i den tunga sanden och blev sjua efter dagens körning. För laget i division 1 blev det inte riktigt som planerat. Trots väldigt bra körning så ställde två maskinhaverier till det för Hugo Forsgren, Anton Sjöqvist och Algot Hjalmarsson och laget slutade på sjätte placering för dagen. På söndagen tävlade även SMK Värnamo-föraren William Hjalmarsson i klassen Open Inbjudan.

När samtliga deltävlingar var avklarade stod det klart att SMK Värnamo kom trea i både division 1 och 2.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *