Motorsport

Gör succé i Spanien – men saknar träningsbil på hemmaplan

Motorsport Stjärnskottet Eddie Ramírez Eriksson leder just nu Madridmästerskapet i SMC Renault Clio Cup i Spanien. Kruxet är bara att när det nu är uppehåll i mästerskapet så har han ingen bil att träna med i Sverige. Nu ber teamet runt honom om ekonomisk hjälp. "Han behöver väldigt akut en tävlingsbil för att börja träna och tävla i Sverige så hans utveckling inte stannar", skriver man i ett pressmeddelande.

Eddie Ramirez Eriksson. Foto: Pressbild

Värnamotalangen eddie Ramirez Eriksson är 15 år och har redan nått framgång inom banracingen. Inför säsongen bestämde han sig för att köra i Spanien. När det nu är uppehåll i de mästerskapen så uppstår ett problem: Han har ingen bil att träna i hemma i Sverige.
”Han ska tävla sina två sista tävlingar i Madrid i September och november. Under den tiden kan Eddie ej träna på grund av att han saknar en racerbil i Sverige”, skriver teamet i ett pressmeddelande.
– Om man inte kan köra på länge så blir det som att börja om på nytt, berättar Eddie Ramirez Eriksson för Värnamo.nu.

Nu vill man ha hjälp med att köpa en bil i Sverige.
”Vi vill gärna få stöd för att köpa en racerbil så Eddies utveckling fortsätter och att vi någon gång kan säga att en Värnamobo är världsmästare i racing”, står att läsa i pressmeddelandet.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *