Sport

Sammandrag från kvällen

Sport Läs kvällens hockeysammanfattningar här!

Alvesta vände i sista perioden och vann med 5–3, (0–0, 1–2, 4-1).

Det var Borås som tog ledningen i både första och andra perioden men när Alvesta äntligen hade kommit ikapp till 3–3 så lyckades de även få in ett ledningsmål.

När det var två minuter kvar av matchen så valde Borås att chansa och plocka ut sin målvakt vilket gjorde att Alvesta kunde avgöra matchen i öppen kasse.

Målen gjordes av Caleb Eefting, Kasper Hagberg, Victor Lindberg, Joel Ohlsson och Otto Hanell.

Troja släppte in tre mål i första perioden och hade sedan kämpigt att få hål på motståndarna när de backade hem. Matchen slutade i förlust med 1–4, (1–3, 0–0, 0–1).

Dalen startade i uppförsbacke och trots ett försök till vändning så lyckades man inte helt utan förlorade med 3–4, (1–2, 2–1, 0–1).

VGIK drog det längsta strået och vann en jämn match mot Åseda. Tränaren Alexander Eriksson berömde hela laget för ”styrkebeskedet att kunna vinna jämna matcher” samt Markus Pettersson för sina tre mål.

Text: Linn Törnberg