Trav

Finbesök på Vaggerydstravet

Trav På måndag kväll kommer bland annat stortränaren Stefan Hultman till Vaggeryd

Arkivbild

Det är Stefan Hultman, en av landets  mest framgångsrika travtränare genom tiderna, kommer att bjuda på anekdoter och lärdomar från sin långa karriär där han vunnit i stort sett allt som går att vinna. Allt levererat med Stefans alldeles unika berättarstil, där han berättar om sitt liv inom travsporten i både medgång och motgång. Stefan har avslutat sin tränarkarriär och är väl numera något av en ambassadör för travsporten.

Dessutom medverkar Johan Lindberg som är generalsekreterare på Svensk travsport. Hör honom svara på frågor som ”Vilka utmaningar står travet inför? Och hur ska vi tillsammans ta oss an dem?” Det finns dessutom tillfälle för deltagarna att ställa egna angelägna frågor till både Stefan och Johan.

Besöket är inom ramen för en landsomfattande turné för att möta travfolk och andra intresserade runt om i landet. Inom Svensk travsport pågår ett projekt kallat ”Pegasus 2020” som till stor del handlar om framtida rekrytering till travsporten. Det handlar om tränare, kuskar, hästägare, hästar och publik.

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *