Fotboll

Klevshult kraftigt tillbakapressade – nollades mot IFK Stockaryd

Fotboll Klevshult lyckades inte alls med sitt spel borta mot IFK Stockaryd. Laget fick se sig besegrade med 0–2, efter 0–1 i halvtid.

Det blev en del att göra i första halvleken för Klevshults målvakt, Mikael Peterson. Hemmalaget pressade på under stora delar och fick också tillslut utdelning.

– Vi blev tillbakapressade mycket då Stockaryd är ett bra lag. Men kände ändå att vi kunde gjort något mål, säger Anders Forsman om första halvlekens spel.

Andra halvlek blev mycket likt som första. Stockaryd pressade på och Klevshultsgänget fick försvara sig. Vid ett fåtal tillfällen lyckades man komma till avslut men då sköt man antingen över eller bredvid mål. I stället var det hemmalaget som utökade ledningen till 2–0 efter straff.

Klevshult hade svårt att få till något offensivt. När man väl fick det fick blev tafatt och uddlöst, vilket gjorde att man fick kliva av mållösa.

– Vi skapade en del chanser men skärpan saknades lite för mycket. Tycker vi blev blåsta på en straff, om du frågar mig. Sedan får de i stället straff, något som är korrekt, säger Anders Forsman efter matchen.

Det känns som att i denna matchen fanns inte mycket att plocka med sig ifrån, eller?

– Lite så. Möjligt att vi tar med oss en del av andra halvleken.

Någon som utmärkte sig lite extra trots förlusten?

– Mikael Peterson i målet och Edvin Forsman gör ett bra jobb i matchen.

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Ensar Hoxha tog Klevshult till vinst
LÄS MER:  Klevshult tillbaka på vinnarspåret
LÄS MER:  Förlust i premiären för Klevshult
Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *